Dollarkoers.nl

AltSignals versus InQubeta – Prijsvoorspellingen voor 2024 voor twee stijgende AI crypto investeringen

Een van de cruciale verhalen die de markt voor crypto in 2023 trof, was de opkomst van generatieve AI crypto projecten, waarbij kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om nieuwe mogelijkheden te openen voor zowel investeerders als gebruikers. Terwijl we vooruitkijken naar 2024 positioneren twee nieuwe AI tokens, AltSignals (ASI) en InQubeta (QUBE), zich om vroege marktleiders te worden in de markt voor AI crypto. De ICO’s van beide projecten zijn momenteel in uitvoering.

Welk project zal de investeringscommunity meer aanspreken? De door AI aangedreven tradingsignals van AltSignals of het fondsenwervingsplatform van InQubeta? Dat zoeken we uit.

Wat is AltSignals?

AltSignals is bedreven in het dienen van expertise in de wereld van trading signals. Het platform, gelanceerd in 2017, heeft meer dan 50.000 leden en verstrekt handelsinformatie om handelaren te helpen de best geïnformeerde en meest winstgevende beslissingen te nemen. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door de marktleidende AltAlgo™ trading indicatortool, met een indrukwekkend gemiddeld winstpercentage van 64%. Om het succes ervan te illustreren: de prestaties van AltSignals op Binance Futures in 2023 hebben ervoor gezorgd dat gebruikers meer dan 2000% winst hebben gegenereerd.


Het team van AltSignals weigert op zijn lauweren te rusten en heeft zich tot de kracht van generatieve AI technologieën gewend om het succespercentage tot meer dan 80% te verhogen. ActualizeAI, de nieuwe door AI aangedreven trading stack, maakt gebruik van machine learning, voorspellende analyses, sentimentanalyse en natuurlijke taalverwerking om de algoritmen voor trading signals te verrijken, waardoor deze in de loop van de tijd verbeteren en gebruikers steeds nauwkeurigere resultaten opleveren.

Hoe werkt AltSignals?

De kern van de nieuwe mogelijkheden van AltSignals is het nieuwe AI token, de ASI coin. Gebruikers kunnen via hun bezittingen gelaagde toegang krijgen tot het platform, waarbij de voordelen toenemen naarmate het tokenbezit toeneemt. Degenen met 50.000 tokens of meer, wat neerkomt op een investering van meer dan $750, krijgen levenslang toegang tot het volledige scala aan ActualizeAI outputs, hebben onbeperkte volglijsten, krijgen vroegtijdige toegang tot spannende presale evenementen en hebben zelfs de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via het platform.

Ondertussen kunnen gebruikers met ten minste 10.000 tokens, een initiële investering van ongeveer $150, zich verheugen op toegang op instapniveau. Dit omvat toegang tot AltScalpPRO, de scalpeerindicator van het platform, gedeeltelijke toegang tot ActualizeAI en een gratis proefperiode van 10 dagen voor AltAlgo™.

Beleggers die op een iets hoger niveau willen instappen, kunnen 25.000 tokens kopen en alle instapfuncties verkrijgen, toegang tot presale mogelijkheden op de whitelist, enige automatische handelstoegang en kortingen op toekomstige AI handelsprojecten.

AltSignals wil een toonaangevende AI crypto worden terwijl we op weg zijn naar de volgende bullmarkt. Gesteund door solide fundamenten en sterke steun van gebruikers, is het goed gepositioneerd om in de komende twaalf maanden een potentiële gigant in de wereld van crypto te worden.

ASI prijsvoorspelling voor 2024

De ASI token presale is de laatste maand ingegaan en zal sluiten op 29 december 2023. Momenteel bevindt de ASI coin zich in fase 2 van de ICO en is beschikbaar voor van slechts $0,01875. Na een bedrag van $1,6m te hebben opgehaald tijdens de ICO tot nu toe, groeit het momentum achter deze AI crypto nu een breder publiek leert van de voordelen voor beleggers.

De ASI presale wordt afgesloten met een tokenprijs van $0,02274. Analisten kijken al naar de potentiële toekomstige prijsactie van dit opwindende beginnende AI token. Nu de volgende Bitcoin halving in 2024 wordt verwacht en er mogelijk een bull run zal volgen in 2025, voorspellen experts dat de ASI de komende twaalf maanden met een factor 10 kan stijgen en tegen het einde van volgend jaar mogelijk $0,25 zal bereiken.

Zodra de volgende bullmarkt zich volledig aandient en generatieve AI crypto wijd verspreid zal zijn, verwachten analisten dat ASI volledig op de vlucht zal slaan en mogelijk boven de $0,50 zal stijgen in 2025. Die vooruitzichten maken AltSignals een AI crypto om de komende weken en maanden in de gaten te houden.

Wat is InQubeta?

InQubeta is ’s werelds eerste crypto crowdfundingsite waarmee investeerders fractionele investeringen kunnen doen in nieuwe AI startups met behulp van het native QUBE token. Omdat elke investering in een NFT wordt gemint voordat deze wordt gefractioneerd, kunnen gebruikers investeren op een manier die bij alle budgetten past, terwijl meer mensen kunnen genieten van de voordelen van een vroege ondersteuner van een nieuw AI project.

De NFT marktplaats stelt AI startups in staat geld in te zamelen en tegelijkertijd beloningen en op aandelen gebaseerde NFT’s aan te bieden. Ondertussen kunnen houders van het QUBE token de ERC-20 coin gebruiken om te investeren in de projecten waarvan zij denken dat ze de beste kans van slagen hebben. Het resultaat is een collaboratief ecosysteem waar start-ups en investeerders investeringen kunnen aantrekken en aantrekken.

De tokenomics van InQubeta zijn ontworpen om prijsactie te ondersteunen, met een omzetbelasting van 5% op alle transacties die worden omgeleid naar een speciale beloningspool. Deze pool zal investeerders belonen die hun QUBE tokens staken, waardoor ze een passief rendement krijgen.

QUBE prijsvoorspelling 2024

Op het moment van schrijven bevindt de QUBE ICO zich in fase 5 van zijn ICO, met prijzen op $0,0161, nadat er $5,6 miljoen is opgehaald. InQubeta streeft ernaar om tijdens de tien presale fasen van dit AI token 300% winst in de portemonnee van de eerste investeerders te laten stromen.

Deze ambitie heeft nog een lange weg te gaan tot verwezenlijking, maar toch kijken sommige analisten naar de vooruitzichten van de coin voorafgaand aan de uiteindelijke notering op crypto exchanges. Omdat het succes van het project afhankelijk is van de aantrekkingskracht van de AI start-up projecten die het besluit te steunen, is er geen garantie dat deze AI crypto net zo tot de verbeelding zal spreken als AltSignals.

Voorspellingen zijn dat de coin tegen eind 2024 zijn huidige waarde zou kunnen vervijfvoudigen en de regio van $0,08 – $0,09 zou bereiken voordat het mogelijk zou profiteren van de voordelen van de volgende bull run.

ASI versus QUBE: Wat is de beste AI crypto investering?

Nu de tijd tikt voor zowel 2023 als deze twee AI crypto ICO’s, lijkt AltSignals in pole position te verkeren om het meeste uit de komende AI revolutie te halen en een echte marktleider onder de AI tokens te worden.

Voor investeerders die op zoek zijn naar een AI crypto project om voor het einde van het jaar in te investeren, is AltSignals een geweldige keuze, gebouwd op indrukwekkende mogelijkheden en al ondersteund door een grote community.

Toch zullen degenen die willen investeren snel moeten handelen, met nog slechts enkele dagen om ASI tokens tegen een gereduceerde prijs te bemachtigen. In plaats van 2024 met FOMO te beginnen, kan het verstandig zijn om het project binnenkort te onderzoeken en de mogelijkheden te onderzoeken die de opwindende AI crypto presale van AltSignals biedt.

Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *