Dollarkoers.nl

AltSignals heeft $1,5 miljoen opgehaald, is 2024 het jaar om te investeren in crypto AI?

Nu 2024 het jaar van investeren in AI lijkt te worden, valt één kans op – deze vliegt onder de radar als een van de beste AI crypto projecten die er zijn. Deze gevestigde aanbieder van trading signals, bekend als AltSignals, is een pionier op het gebied van AI handelstechnologie van de volgende generatie. De ASI tokens vliegen uit de schappen en de prijsvoorspellingen zijn uitzonderlijk bullish. Duik in het project en ontdek waarom iedereen die in crypto wil investeren een fout zou kunnen maken door AltSignals over het hoofd te zien.

AltSignals gaat in de presale voorbij de zeven cijfers

Op het gebied van investeren in AI maakt AltSignals furore. Deze titan uit de branche wordt sinds 2017 zeer gerespecteerd vanwege de verbluffend nauwkeurige trading signals en brengt nu een revolutie teweeg in het handelsspel door de allernieuwste AI technologie te integreren. Deze integratie heeft tot doel voort te bouwen op het uitstekende succes van het project, door de beste trading signals op de markt te beloven en deuren te openen naar potentieel levensveranderende winsten voor zijn abonnees.

Achter deze onderneming schuilt het ASI token, dat de steun heeft van de community die meer dan 50.000 leden telt. De voortdurende presale is een groot succes en heeft al een bedrag van $1,5m opgeleverd van degenen die willen investeren in crypto AI projecten voor enorme winsten in 2024.

Terwijl het aftellen naar de sluiting van de presale op 29 december begint, neemt FOMO snel toe. Met nog ongeveer 4 weken te gaan, begint de tijd te dringen om ASI in de presale in te kopen. Experts denken dat dit een van de grootste winnaars zou kunnen zijn in wat een mijlpaal jaar gaat worden voor investeren in AI.

Wat is AltSignals?

Volgens aanbieders van trading signals zijn er maar weinig meer vertrouwd dan AltSignals. Met een indrukwekkend trackrecord en een winstpercentage van 64% op meer dan 3.700 signalen, is het geen verrassing dat het een geweldige beoordeling van 4,6 sterren op Trustpilot heeft gekregen op basis van meer dan 530 beoordelingen. Maar de echte waarde ligt in de resultaten: in juni 2023 leverden de Binance Futures signalen bijvoorbeeld een verbazingwekkend rendement van 1,829% op met een winstpercentage van 72%.

Dit niveau van uitmuntende nauwkeurigheid en prestaties wordt mogelijk gemaakt door de eigen tool van AltSignals, AltAlgo™. Ontwikkeld door een team van ervaren handelaren met diepgaande marktervaring, is AltAlgo™ de hoeksteen van het succes van AltSignals geweest.

Nu verlegt AltSignals de grenzen verder door te profiteren van de AI hype om de service te verbeteren. Door de lancering van ActualizeAI wil AltSignals het gemiddelde winstpercentage verhogen tot meer dan 80%, waarbij gebruik wordt gemaakt van een geavanceerde technologie stack om voorheen ongeziene kansen op het gebied van prijsgegevens en sentiment aan het licht te brengen.

De drijvende kracht achter dit ambitieuze project is Sebastian Diaconu, een doorgewinterde professionele handelaar en veteraan van verschillende crypto projecten, nu Head of Product bij AltSignals. Hij zal met de community in gesprek gaan via regelmatige AMA’s en transparante updates op sociale media, waarbij hij vragen beantwoordt over de voortgang van ActualizeAI en hoe dit degenen die in crypto willen investeren een ongeëvenaarde voorsprong zal geven op de huidige markten.

Hoe werken AltSignals en ASI?

Als je achter de ActualizeAI gordijnen tuurt, wordt een slimme technologie stack onthuld die niets minder dan revolutionair is. Door een geavanceerde mix van machine learning, voorspellende modellering, sentimentanalyse en natuurlijke taalverwerking fungeert ActualizeAI als een hoofdsleutel om de geheimen van de markt te ontsluiten.

ASI, het native token van AltSignals, staat centraal in het ecosysteem van AltSignals en fungeert als paspoort voor de signalen van ActualizeAI. Dit ecosysteem is ontworpen met een gelaagde toegangsstructuur, waarbij het aantal vastgehouden tokens de deur opent naar verschillende voordelen.

Het bezit van 50.000 ASI tokens geeft bijvoorbeeld meer dan alleen levenslange toegang tot deze premium signalen. Beleggers ontvangen ook een exclusieve passieve toegangspas voor het delen van inkomsten, het bestaande AltAlgo™ script, AutoTrading functies en meer, die allemaal synergetisch worden gecombineerd om de portefeuille van dagelijkse beleggers een boost te geven.

Alle beleggers die in ASI investeren zijn welkom in de AI Members Club. Deze club is een centrum voor innovatie waar leden nieuwe ideeën kunnen voorstellen, nieuwe functies kunnen testen en waardevolle feedback kunnen geven. Bijdragende leden verdienen beloningen in de vorm van extra ASI tokens, die kunnen worden verkocht voor een smakelijke winst of kunnen worden vastgehouden om hun lidmaatschapsniveau te verhogen.

Wat de opwinding nog groter maakt, zijn de trading toernooien die door AltSignals worden georganiseerd. Hierbij krijgen handelaren de kans om hun vaardigheden te demonstreren en flinke beloningen te verdienen in de vorm van ASI tokens. Bovendien zorgt een gedecentraliseerd bestuursmodel ervoor dat iedere investeerder, groot of klein, een gelijke stem heeft bij het vormgeven van de toekomstige richting van AltSignals, waardoor een gevoel van collectieve investering in het succes van het platform ontstaat.

Voor degenen die in crypto willen investeren, wordt het in wezen niet veel beter dan AltSignals en het ASI token. De ongekende handelsinzichten, gecombineerd met de verwachte groei van ASI naarmate meer investeerders het potentieel van zowel ActualizeAI als AI beleggen ontdekken, zouden een van de meest winstgevende mogelijkheden om te investeren in crypto in de recente geschiedenis kunnen opleveren.

AltSignals prijsvoorspelling

Momenteel wordt ASI, in fase 2 van de presale, gewaardeerd op $0,01875, met aanzienlijke ruimte om te groeien en nog 21,28% te gaan totdat de uiteindelijke prijs van $0,02274 wordt bereikt. Handelsexperts hebben deze prijs als diep ondergewaardeerd bestempeld en wijzen op de ongekende impact die ActualizeAI zou kunnen hebben op de handelswereld. Het bedrijf deelt dit sentiment en is van plan ActualizeAI na de lancering in licentie te geven aan instellingen.

Nu investeren in AI aan kracht wint, staat ASI klaar voor een opmerkelijke stijging in 2024. Analisten voorspellen een stijging tot ongeveer $0,20, waarbij sommigen zeggen dat deze tegen het einde van het jaar $0,35 zou kunnen bereiken. Dit betekent een duizelingwekkende stijging van 1766,67% ten opzichte van de huidige prijs!

Wil je investeren in crypto? AltSignals is een eenmalige AI investeringsmogelijkheid

Terwijl de ASI presale op 29 december het einde nadert, bereikt de hype rond AltSignals een koortsachtig hoogtepunt. De huidige fase zal waarschijnlijk binnen enkele dagen uitverkocht zijn, wat betekent dat het van cruciaal belang is om snel te handelen.

Iedereen die in crypto wil investeren, zou zijn portefeuille kunnen vermenigvuldigen met de signalen van ActualizeAI, om nog maar te zwijgen van de potentiële explosieve groei van ASI zelf. Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote kans op het gebied van investeren in AI, is AltSignals een stuk beter dan de rest. Onderneem nu actie, voordat deze gouden kans voorbij gaat.
Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *