Dollarkoers.nl

Overal lees je over crypto creditcards en cryptocurrency. Je weet vast wel wat een cryptocurrency is, maar voor degenen bij wie het nog niet bekend is zal ik het even toelichten. Het is niets anders dan een digitale munt waarmee je betalingen kunt doen. Er zijn nu ook crypto creditkaarten ontwikkeld voor de eenvoud. Een crypto creditcard is eigenlijk te vergelijken met een prepaid creditcard. In dit artikel zullen we verder ingaan op de werkmethode van een cryptocard en waar je een kunt aanvragen. 

Crypto creditcard 

Zoals er eerder al is aangegeven is een crypto creditcard te vergelijken met een betaalkaart of een prepaid telefoon. Je gaat eerst moeten opwaarderen voordat je gebruik kunt maken van de crypto creditcard. Bij sommige crypto creditcards worden er geen administratiekosten of verwerkingskosten in rekening gebracht. De meeste crypto creditcards werken samen met VISA of MasterCard. Dus als je een crypto creditcard hebt die geen samenwerking aangaat met een van deze grote creditcard bedrijven dan is het hoogstwaarschijnlijk onbetrouwbaar. Het is dus ook van belang dat je dit onderzoekt. 

Een creditcard aanvragen 

Een crypto creditcard kun je aanvragen bij een exchange of broker. U zult dus ook een account moeten hebben en een crypto wallet. De wallet wordt verbonden met de creditcard en zo kun je eenvoudig betalingen doen. Het is niet alleen veilig maar de privacy is ook gegarandeerd. Er komt geen bank of een ander tussenpersoon aan te pas waardoor je ook zelf 100 procent controle hebt over het geld. Daarnaast wordt de rekening meteen aan u doorgegeven. Bij de traditionele creditcard werkt dit anders. Dit betekent dat je met de nadelen van een crypto creditcard te maken zal  krijgen. De grootste hierbij is de volatiliteit van de cryptomunten. We zullen dit in een ander artikel aan u toelichten en alles dat hiermee te maken heeft. Voor meer informatie over cryptocreditcards klikt u op https://cryptocreditcard.nl/.  

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *