Dollarkoers.nl

Koers Dogecoin (DOGE)

Op deze pagina vindt je de actuele Dogecoin koers en prijs. Dogecoin omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Dogecoin kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Dogecoin fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Dogecoin prijs in euro en dollar.

Dogecoin DOGE Koers

In de Dogecoin prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Dogecoin. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Dogecoin beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van DOGE.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Dogecoin. De Dogecoin koers bitvavo en de Dogecoin koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Dogecoin kopen​

Wil je Dogecoin kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Dogecoin kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Dogecoin verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Dogecoin koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Dogecoin, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Dogecoin stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Dogecoin toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Dogecoin nieuws vandaag​

Het Dogecoin nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Dogecoin? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Dogecoin (DOGE) is gebaseerd op de populaire “doge” internet meme en heeft een Shiba Inu op zijn logo. De open-source digitale munt werd gemaakt door Billy Markus uit Portland, Oregon en Jackson Palmer uit Sydney, Australië, en werd in december 2013 van Litecoin afgesplitst. De makers van Dogecoin zagen het als een leuke, luchtige cryptocurrency die een grotere aantrekkingskracht zou hebben buiten het Bitcoin-publiek, omdat het gebaseerd was op een hondenmeme. Tesla CEO Elon Musk heeft in verschillende tweets op sociale media laten weten dat Dogecoin zijn favoriete munt is.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin