Dollarkoers.nl

Je hebt het misschien al eerder gezien zonder een flauw idee te hebben van wat het is. Meer nog hoe je er gebruik van moet maken: een bitcoin pinautomaat. Het is bijna net zoals de traditionele automaten waarvan we gebruik maken. Weet je niet hoe je gebruik moet maken van de bitcoin automaat? In deze blog zal je de juiste crypto automaat uitleg vinden.  

Wat is het verschil? 

Een bitcoin automaat fungeert bijna net zoals een exchange. Alleen ben je hier op locatie in plaats van achter je pc of laptop. Het is eigenlijk ook niet al te veilig omdat je over straat bent waar er veel meer mensen zijn. De bitcoin automaten stellen je in staat om bitcoins te kopen of te verkopen. Bij sommige van deze automaten kun je allebei opties toepassen. Hiervoor heb je een mobiele telefoon nodig met erop geïnstalleerd een digitale bitcoin wallet. De wallet wordt gebruikt voor het maken van een draadloze verbinding met de bitcoin automaat. Voor het maken van een transactie worden  er transactiekosten in rekening gebracht. 

Geld ontvangen bij een bitcoin automaat 

Behalve dat je bitcoins kunt kopen door gebruik te maken van je wallet is het ook mogelijk dat je met fiatgeld of een creditcard bitcoins koopt. Je zult hierbij de geld opnemen optie indrukken waarna je het wachtwoord zal moeten scannen met je mobiele telefoon. Soms word je ook gevraagd om je te legitimeren door je identiteitskaart te laten scannen. Dit is meestal het geval voor wanneer je grote bedragen wilt lichten. Wanneer je alles al gescand hebt kun je op je mobiele telefoon in je wallet kijken hoeveel geld er is overgemaakt. Twijfelt u nog over de veiligheid van de automaten? Maak dan gerust het geld over naar jouw bankrekening. 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *